Am învăţat…

Am invatat…

…ca maturitatea nu inseamna sa faci lucruri exceptionale, desi e bine sa ai parte si de astfel de lucruri, ci sa le faci pe alea mici, naturale, aproape nesemnificative, dar in mod constant.

…ca poti sa fii un tip extrem de carismatic, intr-o singura zi sa ai un efect iesit din comun asupra catorva sute de oameni, dar sa nu fii acolo unde e cea mai mare nevoie de tine sau acolo unde esti asteptat in fiecare zi.

…ca poti citi Biblia toata intr-o singura saptamana, iar asta e ceva bun si iesit din comun, dar sa falimentezi atunci cand trebuie sa o citesti zilnic.

…ca poti fi extrem de popular pentru cei din jurul tau, dar in acelasi timp sa fii un strain chiar si pentru tine insuti; sa traiesti ani de zile doar cu imaginea pe care altii o au despre tine.

…ca poti muta muntii din loc, ca mai apoi sa fii doborat de cea mai banala ispita, pentru a sti ca nu tu ai mutat muntii, ci Dumnezeu.

…ca poti munci luni si ani de zile pentru a realiza ceva fara nici un rezultat, ca sa fii surprins apoi ca nu aveai nevoie de acel lucru pentru care munceai.

…ca nu noi ne cautam prietenii, ci mai degraba viata ni-i scoate in fata si noi apoi alegem.

…ca ceea ce sunt si ceea ce fac la un moment dat este exact ceea ce vrea Dumnezeu sa fiu si ceea ce vrea Dumnezeu sa fac; trebuie doar sa desavarsesc aceasta stare.

…ca dincolo de planurile mele deloc neglijabile, ma asteapta in liniste si in rabdare planul etern al lui Dumnezeu fata de care trebuie sa subordonez pe cele ale mele, altfel raman toata viata un simplu visator.

Reclame

Autor: George

"Mai bine sa fii o data om decat de doua ori nimic" (Anonim)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s