Urmează Farul!

Inchipuie-ti un vapor pe o mare extrem de agitata. Din cauza loviturilor valurilor sistemele de comunicare si de reper s-au defectat. Radioul nu mai prinde nici o unda valabila, iar radarul e numai purici. E noapte. Vizibiliatea e zero, iar timona se invarte cand la stanga, cand la drepta, functie de curentii care conduc carma. Departe in noapte zaresti o luminita palida, care se stinge si se aprinde la intervale regulate de timp. E un far independent de conditiile in care te afli tu, un far aflat pe un teren solid, care incearca sa te calauzeasca. Acolo e malul, acolo e scaparea. Daca il ignori ramai in valuri si-n intuneric. Daca-l urmezi ajungi la liman, chiar daca nu stii ce vei gasi acolo. Necunoscutul acesta e mai stabil decat valurile pe care te afli.

Daca ai intrat pe acest site inseamna ca viata ta sau a altcuiva seamana izbitor cu vaporul din comparatia mai sus mentionata. Nu vezi la doi pasi in fata ta, oriunde ai intoarce timona te afli tot in noapte, tot in valuri, tot in deriva. Un psiholog te-ar sfatui sa ai incredere in tine insuti, sa fii optimist. Adica sa ai incredere in vaporul care nu mai are nici o directie.  Atat poate vedea un psiholog. Probabil si prietenii tai, aia putini, ti-au spus acelasi lucru. Tu stii prea bine ca nu tine vrajeala in acest caz.

Am o veste buna pentru tine. Un far suficient de vizibil straluceste pe un mal pe care acum nu-l cunosti. Acest mal e statornic, e tare ca o stanca. Te cheama spre el, unde vei gasi alinare si odihna dupa un zbucium atata de indelungat. El e acolo pentru a te calauzi.

Fii atent:

“Incredeti-va in Domnul pe vecie, caci Domnul Dumnezeu este Stânca veacurilor!” (Profetul Isaia, 24:4)

„Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă” (Evanghelia dupa Matei, 11:24).

Conteaza pentru tine ce spun altii despre aceasta Stanca? Vei da curs prejudecatilor care iti navalesc in minte sau te vei arunca pur si simplu in bratele Lui pentru a te scoate din valurile in care viata te-a aruncat? Domnul este Stanca pe care te poti odihni. Urmeaza-I Farul!

Reclame

Autor: George

"Mai bine sa fii o data om decat de doua ori nimic" (Anonim)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s